ALE OXE ENTERPRISE PURPLE İLETİŞİM SUNUCUSU ANKARA 205 11 11

 

OXE Purple yeni bir iletişim deneyimi sunuyor.

Alcatel-Lucent Enterprise, dijital çağ için tasarlanmış iletişim platformu OmniPCX Enterprise Purple


 

Müşterilerin sektörlerine göre uyarlanmış lider bir iletişim, bulut ve ağ çözümleri sağlayıcısı olan , lansmanını duyurdu.Alcatel-Lucent OmniPCX® Kurumsal Purple, dijital çağ için tasarlanmış iletişim platformu.

OmniPCX Enterprise Purple, her büyüklükteki kuruluşun, çalışanlarının ve müşterilerinin aradığı işin geleceğini ve dijital iş yerini şekillendirmesine olanak tanıyan yeni bir iletişim deneyimi sunar. Özünde SIP bulunan OmniPCX Enterprise Purple, en yüksek düzeyde güvenlikle tüm kurumsal düzeyde iletişim özelliklerini sunar.

Açıklığı, gerçek zamanlı iletişimin iş süreçlerine ve uygulamalarına entegrasyonunu sağlar, akıllı nesnelerle gecikmeyi azaltır, iş verimliliğini artırır ve müşteri memnuniyetini artırır. OmniPCX Enterprise Purple, buluta bağlanmak üzere tasarlanmıştır, böylece kuruluşların geçmiş yatırımlarından yararlanırken hibrit bulut gibi yeni modelleri benimsemelerini sağlar.

OmniPCX Enterprise Purple, ev ve uzaktan çalışma dahil olmak üzere dijital iş yeri için yeni bir profesyonel masa telefonu yelpazesiyle birlikte gelir. Ayrıca, bulut tabanlı işbirliği platformları ile sesli iletişim sağlar. Rainbow™ Alcatel-Lucent Enterprise tarafından.

Müşteri hizmetleri ekipleri ve iletişim merkezi işletmeleri için OmniPCX Enterprise Purple, şirketlerin müşterileriyle daha iyi bağlantı kurmasına yardımcı olacak, yakında çıkacak hibrit bulut CCaaS çözümüne dayalı son teknoloji çok kanallı bir deneyim sağlar.

Alcatel-Lucent Kurumsal İletişim İş Bölümü EVP'si Nicolas Brunel şunları söyledi: “OmniPCX Enterprise Purple, işletmelerin ve kamu kuruluşlarının dijital çağı tam olarak benimsemesi için gerekli olanı sunuyor. Yeni iş yeri için tasarlanmış açık bir platform ve gerçek zamanlı iletişimin temel iş süreçlerine entegrasyonu sağlayarak, bulutun gücünden tam olarak yararlanabilirler.”

Lansman, Alcatel-Lucent Enterprise'ın iletişim çözümleri portföyünü geliştiriyor ve onun bir parçası.Dijital Çağ İletişimi Üç sütuna odaklanan (DAC) stratejisi:

  • Dijital iş yeri : Verimli iletişim, işbirliği ve müşteri hizmetleri ile çalışanların her yerden (ofiste, evde veya uzaktan) çalışmasını sağlamak, bulut tabanlı çözümler her zaman, herhangi bir cihazdan kullanılabilir.
  • Kurumsal çeviklik için katalizör olarak iletişim : Geleneksel iş etkileşimlerini zenginleştirmek, karar vermeyi hızlandırmak, iş süreçlerini otomatikleştirmek ve potansiyel olayları meydana gelmeden önce proaktif olarak tespit etmek için her şeyi (insanlar, uygulamalar ve nesneler) birbirine bağlamak.
  • Esnek bulut modeli çözümleri ve mimarisi : Kurumsal tesislerden tam bulut çözümüne (özel, genel veya hibrit) kadar kuruluşlar, bütçe, zaman çerçevesi ve hedefler açısından dönüşümlerini desteklemek için en iyi yaklaşıma karar verebilir.
  •  

    Alcatel-Lucent Enterprise Hakkında

    Alcatel-Lucent Enterprise, işletmelerin her şeyin birbirine bağlanmasını sağlamak için ihtiyaç duyduğu özelleştirilmiş teknoloji deneyimlerini sunar.

    ALE, bulutta, şirket içinde ve hibritte esnek iş modelleri ile müşterilerin başarısını sağlamak için özel olarak hazırlanmış hizmetlerle dijital çağda ağ iletişimi, iletişim ve bulut çözümleri sunar. Tüm çözümler yerleşik güvenlik ve sınırlı çevresel etkiye sahiptir.

    100 yılı aşkın yenilik, Alcatel-Lucent Enterprise’ı tüm dünyada bir milyondan fazla müşteri için güvenilir bir danışman haline getirdi.

    Fransa’daki genel merkezi ve dünya çapında 3.400 iş ortağıyla Alcatel-Lucent Enterprise, yerel odaklı etkili bir küresel erişime ulaşıyor.

    Dijital çağda şirketler, çalışanlarına hibrit çalışmanın esnekliğini sunarken rekabet güçlerini artırmak istiyor. Kurumsal iletişim, birlikte daha iyi çalışmak ve müşteri hizmetlerini geliştirmek için kritik öneme sahiptir.

    OmniPCX Enterprise Communication Server Purple (OXE Purple), nerede olursanız olun ekipleriniz ve müşterilerinizle iletişim kurmanıza olanak tanır. OXE Purple ile her etkileşim, iş uygulamalarınızdan iletişime izin vererek kalıcı bir ilişkiye dönüşebilir.

    Platformun güvenli, yüksek kullanılabilirlik teknolojisiyle iş sürekliliğinizi sağlayın. Ayrıca, hibrit bir bulut kullanarak iletişiminizi kademeli olarak modernize edebilirsiniz.

    Neden OXE Purple’a geçmeniz gerektiğini öğrenin.İndir Purple’a yükseltmek için öne çıkan nedenler.
    Nerede olursanız olun ekipleriniz ve müşterilerinizle iletişim kurun
    Müşterilerinizle doğrudan favori iş uygulamanızdan etkileşim kurun
    Güvenli, yüksek kullanılabilirlik mimarimizle iş sürekliliğini sağlayın
    Tüm siteler için bakımı basitleştirmek için sanallaştırma ve yüksek ölçeklenebilirlik ile özel bulutunuza iletişim ekleyerek paradan tasarruf edin
    OTEC ortaklarımızdan birinin sunduğu %100 bulut teklifiyle istek üzerine iletişim kurun.

 

Özellikler

  • Grup aramaları, hat denetimi ve arama filtreleme dahil verimli arama yönetimi
  • Hibrit bağlantı: IP, SIP, WLAN, IP-DECT, DECT, dijital, analog
  • ile hibrit bulut bağlantısı Alcatel-Lucent Ranibow ekip işbirliği ve video konferans için
  • arasındaki benzersiz sayı ALE iş telefonları,ALE cep telefonları, yazılım telefonları (IP Masaüstü Yazılım Telefonu ve ALE SoftPhone) veya her yerde iletişim kurmak için Rainbow uygulaması
  • Ses ve işbirliği sağlamak için SaaS uygulamalarına entegrasyon
  • Akıllı sesli arama yönlendirme ve çok kanallı etkileşimlerin 360 ° görünümüne sahip iletişim merkezi ALE Bağlantısı
  • Siber saldırılara karşı iletişim ve güçlendirilmiş yazılımların şifrelenmesi
  • Örnek başına 15.000 kullanıcıya kadar yüksek kullanılabilirlik ve ölçeklenebilirlik
  • Özel bulut için sanallaştırılmış çok örnekli mimari
  • ALE Cloud Connect ile buluttan yazılım güncelleme ve izleme
  • ile yönetim için araçlar OmniVista 8770 NMS, otomasyon, çağrı yönlendirme ve bildirim hizmetleri

 Alcatel-Lucent OmniPCX Kurumsal
İletişim Sunucusu
Ortam için uzman kurumsal telefon sistemi,
büyük ve çok büyük ölçekli şirketler

Alcatel-Lucent OmniPCX® Kurumsal
İletişim Sunucusu (CS) teklifleri için tasarlanmış iş iletişimi dijital çağ. Bütünü birbirine bağlar
kurumsal ve kuruluşlar sağlar özgürlük, kalite ve çeviklik işlerini büyütmeleri gerekiyor.
OmniPCX Enterprise CS Purple, yeni nesil iş iletişim çözümü, gelişmiş ve esnek özelliklere sahip çağrı yönetimi, multimedya konuşmalar, bulut açıklığı ve Mobiliteyi entegre etmek için Alcatel-Lucent Enterprise tarafından Rainbow™ ile hibrit bulut bağlantısı, iş uygulamalarınıza video konferans ve güvenli grup mesajlaşma. 

ÖzellikleriFaydaları
Müşterilere mükemmel ses bağlantısıve çalışanlarKaliteli iş yanıtı: Sıfır kayıp çağrı; güçlü iletişim araçlarıdoğru insanlarla anında bağlantı
Çalışanların istedikleri yerde arayabilmelerini sağlayın herhangi bir cihazdaHareketlilik: Kuruluş genelinde standartlaştırılmış iletişim deneyimi;çalışanlar ofiste masa telefonlarını, kablosuz ahizeleri veya yazılım telefonlarını kullanabilir,yerinde, evde veya hareket halindeyken
Sınırsız ve mobil bir işbirliği uygulama çalışanın bağlanmasına izin verir. Alcatel-Lucent Rainbow’a telefon sistemi bulut tabanlı birleşik iletişim hizmetiAnında iş yanıtı: Çalışanlar anlık ileti, video veyararlanırken ekipleri ve iş dünyası ile ekran paylaşımı Ofis telefonu Basitlik: Ağa bağlı bir bulut hizmeti tarafından sağlanan birleşik iletişim. telefon sistemi; sorunsuz kullanıcı deneyimi; çevik BT operasyonları
Kullanıcılara birden çok sitede hizmet verin.garantili yüksek kullanılabilirlikMaliyet tasarrufu: Her yerde ücretsiz IP Üzerinden Ses (VoIP) ile daha düşük telekom faturaları bekleyin siteler, yerleşik en düşük maliyetli yönlendirme ve SIP’ye merkezi hatlar ve geleneksel Servis sağlayıcılarıGüvenilirlik: Yüksek düzeyde kullanılabilirlik seçenekleri, çalışma sırasında hayati önem taşıyan iş sürekliliğini sağlar.ağ veya sunucu kesintileri

 

Yorumlar